Technieken en recepten voor het roken
van vlees, vis, groente en nog veel meer
Een boek van Ardie A. Davis
Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Technieken en recepten voor het roken, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Roken is leuk… op de barbecue welteverstaan!
Het maakt niet uit of u een enorme luxe smoker of een doodgewone kogelbarbecue heeft - als u de 25 onmisbare rooktechnieken kent, kunt u altijd genieten van heerlijk zelfgerookte ribs, zalm en kip.
Waar vind ik die technieken, hoor ik u denken. Hier, in dit boek. Met deze technieken en de 25 bijbehorende recepten bent u niet alleen een ‘smoker’ maar vooral ‘hot’!
‘Toen ik destijds probeerde om mijn culinaire reputatie in de barbecuewereld te vestigen, zocht ik de deskundige leiding van Ardie Davis via zijn innerlijke barbecuesjamaan Remus Powers. In dit boek laat hij iedereen delen in zijn jaren- en jarenlange ervaring. Geen enkele barbecue-avonturier mag dit boek missen.’ ‒ Chris Schlesinger, chef/mede-eigenaar van The Automatic en coauteur van Grill It! en Let the Flames Begin
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.