- Bouillon! najaar 2018

Bouillon! najaar 2018

Een boek van

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Bouillon! najaar 2018, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Hele avonden spitten we portfolio’s van fotografen door, op zoek naar uitmiddelpuntige eetfoto’s. Soms is de fotograaf echt verbouwereerd over onze uiteindelijke keuze.

Dit keer presenteren we jullie PASTA, een heel vroeg werk van Wout van Dee.

INHOUD:

Berichten

Wanneer gaan we weer eens normaal doen, mafkezen? tekst Kees Sterrenburg, foto Richard Schneider

Het Ministerie van Umami tekst Lot Piscaer, foto’s Floris Scheplitz

Liefde loopt via de aders van de buik tekst Mohammed Benzakour, illustratie Fleur van der Weel

Confit de Canard tekst Renate van der Bas

Chef Dennis Huwaë en la Casa de Papel tekst Jurriaan Geldermans, foto’s Peter Schat

De Drôme eet lekker weg tekst Will Jansen, foto’s Valence Romans Tourisme, Anka Jansen e.a.

Een hele, halve Japanner tekst en foto’s Fredie Beckmans

Sushi maar dan ànders tekst Mark Wagemakers, foto’s Zizo

Lekker monnikenwerk tekst Eelco Schaap, foto’s Philippe Halle

Grenache maakt heerlijke herfstwijnen tekst Nicolaas Klei

Knolselderij, de lelijkste groente tekst Norbert Mergen, groentefundamentalist

Mais is beschaving tekst Will Jansen

Wijnomfietsen in Napa Valley tekst Jurriaan van Eerten, foto’s Eline van Nes

Bulgaarse verzamelwoede tekst Berthold van Maris Het nieuwe eten teksten Will Jansen en tekst Michiel Korthals

De wilde boerin tekst en foto Susette Brabander

Bouillon Leest

De Bouillonambassadeurs

Wie werkten er mee


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken