Bouillon! najaar 2018
Een boek van
Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Bouillon! najaar 2018, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Hele avonden spitten we portfolio’s van fotografen door, op zoek naar uitmiddelpuntige eetfoto’s. Soms is de fotograaf echt verbouwereerd over onze uiteindelijke keuze.
Dit keer presenteren we jullie PASTA, een heel vroeg werk van Wout van Dee.
INHOUD:
Berichten
Wanneer gaan we weer eens normaal doen, mafkezen? tekst Kees Sterrenburg, foto Richard Schneider
Het Ministerie van Umami tekst Lot Piscaer, foto’s Floris Scheplitz
Liefde loopt via de aders van de buik tekst Mohammed Benzakour, illustratie Fleur van der Weel
Confit de Canard tekst Renate van der Bas
Chef Dennis Huwaë en la Casa de Papel tekst Jurriaan Geldermans, foto’s Peter Schat
De Drôme eet lekker weg tekst Will Jansen, foto’s Valence Romans Tourisme, Anka Jansen e.a.
Een hele, halve Japanner tekst en foto’s Fredie Beckmans
Sushi maar dan ànders tekst Mark Wagemakers, foto’s Zizo
Lekker monnikenwerk tekst Eelco Schaap, foto’s Philippe Halle
Grenache maakt heerlijke herfstwijnen tekst Nicolaas Klei
Knolselderij, de lelijkste groente tekst Norbert Mergen, groentefundamentalist
Mais is beschaving tekst Will Jansen
Wijnomfietsen in Napa Valley tekst Jurriaan van Eerten, foto’s Eline van Nes
Bulgaarse verzamelwoede tekst Berthold van Maris Het nieuwe eten teksten Will Jansen en tekst Michiel Korthals
De wilde boerin tekst en foto Susette Brabander
Bouillon Leest
De Bouillonambassadeurs
Wie werkten er mee
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.