Zelf brood bakken
in de oven en in de broodbakmachine
Een boek van Wil Engels en Netty Engels-Geurts
Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Zelf brood bakken, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
In de oven en in de broodbakmachine.
Wil en Netty Engels-Geurts zijn het schrijvende, bakkende, kokende echtpaar uit Thull, Schinnen. Al meer dan 25 jaar verzamelen ze Limburgse recepten. Ze promoten de Limburgse keuken op vele manieren.
Alle recepten proberen ze eerst uit in hun eigen keuken. Hun boeken zijn zo geschreven dat iedereeen de gerechten kan maken. Er worden geen vreemde grondstoffen gebruikt, de tekst is duidelijk en begrijpelijk, de recepten zijn stap voor stap opgebouwd.
Een keur aan boeken is inmiddels van hun hand verschenen. Het vlaaienboek is over de hele provincie bekend. Onlangs is het als ‘Vlaai en ander Limburgs gebak’ opnieuw uitgegeven. ‘Limburg op z’n lekkerst’ is de opvolger van hun eerste Limburgse kookboek ‘Bokeskook, ‘nen opzat, moorevlaai.’
Met ‘Zelf brood bakken in de oven en in de broodbakmachine’ zullen ze veel mensen een plezier doen. Het boek bevat praktische recepten voor alledaagse broden, uiteraard ook Limburgse broden zoals een stoet, Limburgse roggebrood, mikkemenkes en suikerbrood. Maar ook gewone witte en bruine broodjes, brood zonder gist, Kerstbrood en uienbrood. Kortom te veel om op te noemen.
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.