Gegratineerde oesters met champagnesabayon

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 73 in Thermomix Feest .

Gang:
amuse
Soort:
schaal- en schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Romige pasteitjes met zalmeitjes

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Basis recept warme zoete (champagne) sabayon - Methode 2

Een recept uit Angelique Schmeinck en Angélique Schmeinck - Smaakvrienden

Basisrecept hartige warme sabayon - Methode 1

Een recept uit Angelique Schmeinck en Angélique Schmeinck - Smaakvrienden

Champagnesaus

Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek