Vincentsaus met mosterd en ei

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 58 in Het groot fondue boek .

Keuken:
Frans
Gang:
fondue
Soort:
saus / vegetarisch

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Cracker 51, remouladesaus en augurk

Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Sauce piquante - Bruine saus met augurken en kappertjes

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Short-drink met pernod en wodka

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel II

Yoghurt met augurken

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër