Kaassaus met ei en witte wijn

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 58 in Het groot fondue boek .

Keuken:
Zwitsers
Gang:
fondue
Soort:
saus / vegetarisch

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Klassieke moussaka

Een recept uit B. Van Loo - Als kok in Frankrijk

Kaasskroketten - Lisa Morgenstern, 1930

Een recept uit Johannes van Dam - Het krokettenboek

Gougères

Een recept uit Samuel Levie en Maarten Kuiper - De worst story

Aardappelsoufflé met gruyere

Een recept uit  - Allerhande kerstclassics 2012