Haver met lamsgehakt

U vindt dit recept op pagina 132 in Blue band kookboek pasta en rijst .

Keuken:
Mediterraans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / lamsvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Porridge

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Candied Puffed Oats

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Haverblokjes, krokante

Een recept uit delicious. magazine - 2015-11

*Pigeon en Salmis first Course: Boudin Noir Bread Pudding, Foie Gras and Hazelnut Ganache, Maple Vinegar Gastrique and Candied Puffed Oats

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]