Aardappelspaghetti met saus van Hollandse garnalen
★
★
★
★
★
Een recept van Mathijs Vrieze, Samuel Levie, Hugo Kennis, Jim de Jong en Het Nederlands Visbureau.
U vindt dit recept op pagina 44 in Kookboek de kleine smaakmaker .
- Keuken:
- Nederlands
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Ingrediënten
- bieslook
- citroenrasp
- citroensap
- droge sherry
- foelie
- frituurolie
- garnalenbouillon
- hollandse garnalen
- knoflook
- maïzena
- olijfolie
- ongepelde hollandse garnalen
- sjalot
- tijm
- vastkokende aardappelen
- visbouillon
- witte peper
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.