Hollandse garnalen met kerrie
★
★
★
★
★
Een recept van Mathijs Vrieze, Samuel Levie, Hugo Kennis, Jim de Jong en Het Nederlands Visbureau.
U vindt dit recept op pagina 72 in Kookboek de kleine smaakmaker .
- Keuken:
- Nederlands
- Gang:
- voorgerecht
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Ingrediënten
- bananen
- bieslook
- botersla
- citroensap
- diepvrieserwtjes
- gemberstroop
- hollandse garnalen
- kerriepoeder
- little gem
- mayonaise
- peper
- slagroom
- toast
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.