Rehspiesschen mit Zimt auf Selleriecreme - Reespiesje met kaneel en knolselderijcrème
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 26 in Gewürze Special, Wunderbare Orientküche .
- Keuken:
- Duits
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
- Bereidingstijd:
- 45 minuten
Ingrediënten
Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Advertentie
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.
Misschien vindt u dit (ook) lekker?
Rehrücken Baden-Baden mit Rotweinsauce, Preiselbirnen und sautierten Pfifferlinge - Reerug Baden-Baden met rode wijnsaus, gesauteerde cantharellen en peren met vossenbessen
Ravioli gevuld met gekonfijt wild zwijn en cantharellen
delicious. magazine - 2009-01Wild zwijn na de jacht