Gefüllte mangoldblätter mit Bulgur und Kichererbsen - Gevulde snijbietbladeren met bulgur en kikkererwten

U vindt dit recept op pagina 47 in Gewürze Special, Wunderbare Orientküche .

Keuken:
Syrisch
Gang:
bijgerecht / voorgerecht
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegan
Bereidingstijd:
60 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

4 ideeën voor gesmoorde tofoe met groente in kerrie-kokosmelk

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Potage Colbert - Soep Colbert

Een recept uit Liliane Benoit en Agnès Claverie - La cuisine Charentaise

Voorjaarsgroenten

Een recept uit Sandra Mahut en Nathalie Carnet - Stomen

Frühlingsgemüse / Voorjaarsgroente

Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei