Kalbsragout - Kalfsragout

U vindt dit recept op pagina 13 in Metzger Special .

Keuken:
Frans
Gang:
voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
vlees / kalfsvlees
Bereidingstijd:
120 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Ravioli met ragout van Bresse kip en Kreeftencrèmesaus

Een recept uit Erik van Loo - Soepen

Couscous met lam-kipragout en paprikasaus

Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Tarbot met saus van schaaldieren

Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Cannelloni met een rest ragout

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten