Rehrücken im Sjalotten-Rotwein-Sud - Reerug met sjalotten-rode wijnjus

Keuken:
Duits / Internationaal
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
sous-vide
Bereidingstijd:
80 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Ravioli gevuld met gekonfijt wild zwijn en cantharellen

Wild zwijn (gemarineerd en gestoofd) met pappardelle

Wild zwijn na de jacht

Een recept uit

Rehspiesschen mit Zimt auf Selleriecreme - Reespiesje met kaneel en knolselderijcrème

Een recept uit  - Gewürze Special, Wunderbare Orientküche