Rehrücken im Sjalotten-Rotwein-Sud - Reerug met sjalotten-rode wijnjus

Keuken:
Duits / Internationaal
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
sous-vide
Bereidingstijd:
80 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Wild zwijn (gemarineerd en gestoofd) met pappardelle

delicious. magazine - 2009-01

Ravioli gevuld met gekonfijt wild zwijn en cantharellen

delicious. magazine - 2009-01

Werken met Wild

Een recept uit Toni Mazel & Stijn Nieuwendijk

Wild zwijn na de jacht

Een recept uit delicious. magazine - 2015-12