Kalbsfilet im Kräutermantel mit Steinpilzspätzle - Kalfsfilet in een kruidenmantel met eekhoorntjesbrood-spätzle

Keuken:
Duits / Internationaal
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
kalfsvlees / sous-vide
Bereidingstijd:
70 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Paddenstoelensoep

delicious. magazine - 2007-03

Paddenstoelen-suprêmesaus

Een recept uit delicious. magazine - 2016-12

Paddenstoelenpaté

delicious. magazine - 2006-12

Kalbsgulasch mit Paprika, Pfifferlingen und Kartoffelpüree - Kalfsgoulash met cantharellen en aardappelpuree

Een recept uit  - Sauce schule