Wildfang-Garnelen mit gebratenem Blumenkohl, spinat und Ras-El-Hanout-Sauce / Garnalen met gebakken bloemkool, spinazie en ras-el-hanoutsaus
U vindt dit recept op pagina 20 in Saucen Special, 45 Rezepte von Vinaigrette bis Schmorsaucen. .
- Keuken:
- Duits / Internationaal
- Gang:
- voorgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- saus/dressing/jus / schaal- en schelpdieren
- Bereidingstijd:
- 90 minuten
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.