Wildfang-Garnelen mit gebratenem Blumenkohl, spinat und Ras-El-Hanout-Sauce / Garnalen met gebakken bloemkool, spinazie en ras-el-hanoutsaus

Keuken:
Duits / Internationaal
Gang:
voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
saus/dressing/jus / schaal- en schelpdieren
Bereidingstijd:
90 minuten
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?