Steinpilzkrüstchen mit Rinderfilet / Eekhoorntjesbrood op toast met runderfilet

U vindt dit recept op pagina 19 in Deutsche Küche .

Keuken:
Duits
Gang:
lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht
Soort:
rundvlees / paddenstoelen
Bereidingstijd:
45 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Eenvoudige mergpijpjes

Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Boerenbrood met plattekaas en radijzen

Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Broodje omelet

Een recept uit Annemiek Verweij

Broodje omelet

Een recept uit Annemiek Verweij