Steinpilzkrüstchen mit Rinderfilet / Eekhoorntjesbrood op toast met runderfilet
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 19 in Deutsche Küche .
- Keuken:
- Duits
- Gang:
- lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht
- Soort:
- rundvlees / paddenstoelen
- Bereidingstijd:
- 45 minuten
Ingrediënten
- bieslook
- boerenbrood
- eekhoorntjesbrood
- gezouten boter
- kalfsjus
- knoflook
- peper
- runderfilet
- sjalot
- tijm
- zeezout
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.