Sulze mit Eisbein und Kerbelremoulade - Varkenshak met kervelremoulade
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 41 in Deutsche Küche .
- Keuken:
- Duits
- Gang:
- voorgerecht
- Soort:
- varkensvlees
- Bereidingstijd:
- 320 minuten
Ingrediënten
- aardappelchips
- bleekselderij
- dragonazijn
- gelatine
- gember
- ingelegde gember
- kervelremoulade
- komkommer
- laurier
- mosterdzaad
- prei
- radijs
- suiker
- varkenshak
- witte peperkorrels
- wortel
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.