Gebackener Schnäpel mit karamelisierter Zwiebeltarte und Thymian - Gebakken houting met gekarameliseerde uientaart en tijm

U vindt dit recept op pagina 189 in Deutsche Küche .

Keuken:
Duits
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vis
Bereidingstijd:
90 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Vissalade

Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Vis met misoboter, broccolini en paddenstoelen

Een recept uit delicious. magazine - 2016-09

Biergartenmenu: Marinierte Renke / Gemarineerde houting

Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Vis met paddenstoelen en aardappel-wortelstamppot

Een recept uit delicious. magazine - 2007-10