Gepökeltes Spanferkelschäufele mit Honig-Mandel Glasur und Wirsingpüree - Gepekeld speenvarkenschouder met honing-amandelglazuur en puree van savooiekool

U vindt dit recept op pagina 225 in Deutsche Küche .

Keuken:
Duits
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
varkensvlees
Bereidingstijd:
120 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Amandeltopping

Een recept uit  - Deutsche Küche

Echte mueslirepen

Een recept uit Bill Granger - Man in de keuken

Perziken in de oven met mascarpone

Een recept uit Pascale Naessens - Puur Eten 2

Geitenkaasjes met spek in krokant jasje

Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek