In bouillon gegaarde aardappelen
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 262 in Deutsche Küche .
- Keuken:
- Duits
- Gang:
- bijgerecht
Ingrediënten
- bieslook
- fleur de sel
- knolselderij
- kookvocht van ossenvlees
- nootmuskaat
- peper
- prei
- sjalotten
- tabasco
- vastkokende aardappel
- wortel
- zonnebloemolie
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.