Gebratenes Rebhuhn auf sautiertem Spitzkohl mit Honigäpfel und Rielingsauce - Gebraden patrijs op gesauteerde spitskool met honingappel en rieslingsaus
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 321 in Deutsche Küche .
- Keuken:
- Duits
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- gevogelte
- Bereidingstijd:
- 90 minuten
Ingrediënten
- honingappel
- knoflook
- olie
- parelhoenborst
- patrijs
- peper
- poussins
- rieslingsaus
- rozemarijn
- spitskool
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.