Dibbelabbes mit zart geschmorter Lammschulter - Saarlandse aardappelpannenkoekjes met zacht gesmoorde lamsschouder
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 330 in Deutsche Küche .
- Keuken:
- Duits
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- lamsvlees
- Bereidingstijd:
- 180 minuten
Ingrediënten
- basilicum
- dibbelabbes
- knoflook
- mirepoix
- olie
- ontbeende lamsschouder
- peper
- rozemarijn
- tijm
- tomatenpuree
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.