Schwarzwurzeln mit gebratenem Saibling mit Rotwein-Butter-Sauce - Schorseneren met gebraden zalmforel met rodewijn-botersaus

U vindt dit recept op pagina 349 in Deutsche Küche .

Keuken:
Duits
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vis
Bereidingstijd:
75 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Stoofschotel van lamsvlees met gepureerde asperges en aardperen

Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Mayonaise

Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Rote-Bete-Terrine mit geräuchertem Saibling - Rode bietenterrine met gerookte zalmforel

Een recept uit  - Deutsche Küche

Basilicumvinaigrette

Een recept uit  - Gezond koken gevogelte nieuwe stijl