Holanderblütensuppe mit Joghurt-Limetten-Eis - Vlierbessoep met yoghurt-limoenijs
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 442 in Deutsche Küche .
- Keuken:
- Duits
- Gang:
- nagerecht
- Bereidingstijd:
- 240 minuten
Ingrediënten
- champagne
- citroen
- citroenzuur
- frambozen
- frambozenpuree
- gelatine
- grappa
- marc de champagne
- munt
- sekt
- suiker
- vlierbloesem
- vlierbloesemsiroop
- yoghurt-limoenijs
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.