Trunkene Rotweinkirschen - Dronken kersen in rode wijn

U vindt dit recept op pagina 454 in Deutsche Küche .

Keuken:
Duits
Gang:
nagerecht
Soort:
vegan / fruit

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Kersenketchup

Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Kersen in port

Een recept uit Veronique Pouw

Ciglege al Lambrusco (Kersen in Lambrusco)

Een recept uit E.G. Baur en I. Ohlbaum - Aan tafel met Verdi

Kersen in port - ohmydish.nl

Een recept uit Veronique Pouw