kersen in rode wijn

U vindt dit recept op pagina 473 in Deutsche Küche .

Keuken:
Duits
Soort:
vegan / saus

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Kersenragout

Een recept uit  - Deutsche Küche

Kruidige kersenjam

Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Geflambeerde kersen

Een recept uit Kim MacLean - Tajine

Gekruide kersen

Een recept uit Dieter Müller - Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd