Gekarameliseerde worterpeterselie met kabeljauw

U vindt dit recept op pagina 284 in Nederland op z'n lekkerst .

Keuken:
Nederlands
Gang:
diner / hoofdgerecht
Soort:
vis
Bereidingstijd:
60 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Geroosterde Tomaten Met Koolrabi, Munt En Zonnebloempitten

Een recept uit Georgina Fuggle - 1 groente in de hoofdrol

Bulgur met pistachenoot en granaatappel

Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Schotel met venkel in citroenmarinade en halloumi

Een recept uit Ylva Bergqvist - Veggie in 30 minuten

Kruidentabouleh met kardemomdressing

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made