Sushi & sashimi, teriyaki & tempura
eigentijdse recepten uit de Japanse keuken
Een boek van Hideo Dekura, D. Kildare en H. Dekura
Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Sushi & sashimi, teriyaki & tempura, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Niet onterecht wordt de Japanse keuken beschouwd als een van de gezondste ter wereld. In Japan is het bereiden en serveren van voedsel meer dan een middel om de honger te stillen ‘ het is een integraal onderdeel van de Japanse cultuur en traditie. De eenvoud van de bereiding, de puurheid van verse ingrediënten en de unieke, welhaast esthetische schoonheid van Japanse gerechten zorgen ervoor dat ze er net zo oogverblindend uitzien als ze smaken.
In Sushi, Sashimi, Teriyaki & Tempura wordt een nieuwe stijl van Japans koken geïntroduceerd, die authentieker dan ooit tevoren in het westen op schrift is gesteld. De vier bekendste Japanse gerechten worden op een zodanige manier beschreven ‘ via makkelijk te volgen methoden, nauwkeurige beschrijvingen en stap-voor-stapfoto’s voor speciale technieken ‘ dat het ook met gemak zal lukken deze recepten te bereiden en op te dienen. Sushi & Sashimi, Teriyaki & Tempura is een overdonderend mooi boek, prachtig geïllustreerd en vormgegeven. Met dit boek zal een heel nieuwe wereld voor u opengaan vol boeiende ingrediënten, heerlijk smakende gerechten en spectaculaire presentietechnieken.
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.