Mirthe van der Schoot en Sang-Ah Yoo - De bijbel van de Koreaanse keuken

De bijbel van de Koreaanse keuken

Van bulgogi tot bo-ssam en bibimbap en van kimchi tot jjigae en gimbap

Een boek van Mirthe van der Schoot en Sang-Ah Yoo

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals De bijbel van de Koreaanse keuken, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Van pikante aubergine tot rijstcakes in rode saus en kimchipannenkoek - Van rijstcakes in rode saus tot zeewierrollen met zalm, kip of groente en van kimchi- of kabeljauwpannenkoek tot bulgogi en pikante aubergine: in De bijbel van de Koreaanse keuken neemt Sang Ah Yoo je mee op reis door de Koreaanse keuken. Een overwegend gezonde keuken, waarin gefermenteerde ingrediënten zoals kimchi, gochujang en doenjang samen met rijst, noedels, groenten, zeewier, vis, vlees en tofu een basis vormen voor talloze hartverwarmende gerechten.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken