Halve Oosterscheldekreeft gekookt, wok van asperges en zee groenten, blanke botersaus met Noilly Prat
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 30 in De Oosterschelde kreeft .
- Gang:
- voorgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten
- aardappel
- asperge
- court-bouillon
- crème fraîche
- kervel
- lamsoor
- noilly prat
- olijfolie
- oosterscheldekreeft
- peper
- roomboter
- sjalot
- visbouillon
- volle melk
- witte wijn
- zeekraal
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.