Halve Oosterscheldekreeft gekookt, wok van asperges en zee groenten, blanke botersaus met Noilly Prat

U vindt dit recept op pagina 30 in De Oosterschelde kreeft .

Gang:
voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Zonnevis met mousse van zwarte truffel, witte asperges en mousseline

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Zalmfilet

Een recept uit Cara Hobday, Jo Denbury en Rob White - Keukenhandboek garneertechnieken

Asperge-aardappel salade met sperziebonen en radijsjes

Een recept uit Isabel

Vis-garnalen-pakketjes met asperges en aardappelsalade

delicious. magazine - 2009-08