Oosterscheldekreeft van de houtskool-grill met ratatouille, lamsoor, zeekraal, verse frieten en mayonaise

U vindt dit recept op pagina 95 in De Oosterschelde kreeft .

Gang:
lunch / hoofdgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Lam met aubergine-misocrème, olijventapenade, dragonmayo, artisjok en gegrilde aardappel

delicious. magazine - 2014-09

SAM Soup and more: duurzaam eten en shoppen

Een recept uit Isabel

Vegataartje van aardappel, aubergine, paddenstoelen en geitenkaas

delicious. magazine - 2009-13

Hardgekookte eieren met rode currystoof

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër