Oosterscheldekreeft van de houtskool-grill met ratatouille, lamsoor, zeekraal, verse frieten en mayonaise
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 95 in De Oosterschelde kreeft .
- Gang:
- lunch / hoofdgerecht
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten
- aardappel
- aubergine
- azijn
- citroen
- courgette
- eierdooier
- fleur de sel
- knoflook
- kreeft
- lamsoor
- mosterd
- olijfolie
- peper
- rode ui
- roseval aardappel
- rozemarijn
- tijm
- vleestomaat
- zeekraal
- zonnebloemolie
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.