Oosterscheldekreeft geweld in Arbequina-olie, ceviche van coquilles en een salsa van dat terini-tomaten
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 142 in De Oosterschelde kreeft .
- Gang:
- lunch / voorgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten
- arbequina olijfolie
- banaansjalot
- basilicum
- cambodjaanse peper
- coquille
- datterini tomaat
- dragon
- knoflook
- koriander
- kreeft
- limoen
- spaanse peper
- witte balsamicoazijn
- yuzuschil
- zeezout
- zeezoutvlokken
- zwarte peper
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.