Oosterscheldekreeft met een mousse van zee gras en een crème van zeesla

U vindt dit recept op pagina 181 in De Oosterschelde kreeft .

Gang:
lunch / voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Kombu Whisky Sour

Een recept uit Bas Robben - Zuur

Mock clover club

Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Angeles cocktail

Een recept uit J.D.T. Eekma - Elseviers cocktail en longdrink boek

Citroensorbet

Een recept uit  - Allerkerst