Oosterscheldekreeft met een mousse van zee gras en een crème van zeesla
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 181 in De Oosterschelde kreeft .
- Gang:
- lunch / voorgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten
- citroensap
- eiwit
- eiwitpoeder
- gedroogde zeesla
- gelatine
- iers mos
- ijssla
- korianderzaad
- lamsoor
- limoen
- olijfolie
- oosterscheldekreeft
- peper
- peperkorrels
- room
- spinaziesap
- zeeboon
- zeegras
- zeegrassap
- zeekraal
- zeemelde
- zeeslasap
- zeewater
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.