Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Maak de perfecte…, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Perfect koken is niet moeilijk, je moet alleen even weten hoe het moet. En dan vergeet je het nooit meer.
Hoe maak je de lekkerste gerechten nóg lekkerder?
Gordon Ramsay’s chef-kok Marcus Wareing (restaurant Petrus) onthult de ultieme truc: de ‘key to perfection’. Meer dan 80 populaire gerechten die iedereen wel wil perfectioneren.
Van de perfecte uiensoep, vlees en kip uit de oven, aardappelpuree en - variaties tot de ultieme risotto, couscous, brownies en talloze andere gerechten.
Marcus Wareing is chef-kok in twee resaurants van Gordon Ramsay: Pétrus en The savoy Grill in Londen. Thuis leert hij zijn twee zoontjes hoe leuk en lekker koken is.
‘Marcus Wareing haalt het beste uit een gerecht. Ik kan me geen beter kookboek in de keuken voorstellen.’Gordon Ramsay
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.