Brandade uit marseille

U vindt dit recept op pagina 127 in Crumbles en gratins .

Gang:
lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / crumble/gratin
Bereidingstijd:
35 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Pasta met bacalao

Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

´Soldaatjes uit Pavia´ - soldaditos de pavía

Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Brandade de Morue - Stokvis

Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Insalata di baccala - Stokvissalade

Een recept uit Antonio Carluccio - Mijn Italiaanse keuken is een feest