Kruidige wetenswaardigheden
kruiden en specerijen, geschiedenis, gebruik en recepten
Een boek van Irène van Tilburg en I. van Tilburg
Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Kruidige wetenswaardigheden, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
In Kruidige wetenswaardigheden leest u over de herkomst én toepassingen van de bekendste milde en pittige kruiden en specerijen. Kruiden kunnen namelijk niet alleen worden gebruikt als smaakmakers in gerechten, maar ook als geneesmiddel of als schoonheidsmiddel.
Aan de hand van foto’s en duidelijke instructies leest u hoe u eenvoudig kruiden kunt kweken en hoe u zelf een kruidentuin kunt aanleggen.
Het boekje besluit met een aantal overheerlijke ‘gekruide’ recepten.
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.