Harold Hamersma en H. Hamersma - De lekkerste rose

De lekkerste rose

Een boek van Harold Hamersma en H. Hamersma

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals De lekkerste rose, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Rosé is weer helemaal terug van weggeweest. De laatste jaren is de wijn aan een indrukwekkende opmars begonnen. In 2001 groeide het marktaandeel met ruim 30%. En het jaar daarop ging het wederom 17% omhoog.

Het aanbod wordt dan ook steeds groter. Bijna ieder wijnland maakt rosé: van lichtroze tot bijna rood, van zoetig tot beendroog; van bijna te geef tot uiterst kostbaar. Een goede rosé lest de dorst, zit vol plezier en zomerfruit en laat zich zowel als aperitief als aan tafel genieten. Maar het is niet altijd feest in het glas. In Nederland zijn inmiddels duizenden rosés te koop en die zijn lang niet allemaal even vrolijkmakend.

Wijnschrijver Harold Hamersma beperkte zich tot het aanbod van supermarkten, slijters, wijnspeciaalzaken en postorderaars en proefde ze allemaal. Alleen de allerlekkerste staan in deze handige en overzichtelijke gids, voorzien van een onderhoudend, informatief commentaar.

De lekkerste rosé is onmisbaar voor iedereen die van rosé houdt, gegarandeerd van een goed glas rosé wil genieten of eens aan een ontdekkingsreis wil beginnen.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken