Jakobsschelpen met gember, bosuitjes en tamarinde

U vindt dit recept op pagina 40 in Feestelijk tafelen .

Keuken:
Aziatisch
Gang:
voorgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / feestdagen

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Tare Yakitore-saus

Een recept uit Jonas Cramby - Yakitori & Korean BBQ

Bouillon met visballetjes

Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Sushi met garnalen

Serveersuggestie Sushi met garnalen

Tonijn-spinaziesalade met gember en kappertjes

Een recept uit Janneke Philippi en Serge Philippi - Salade