Lams-paupiettes met port

U vindt dit recept op pagina 75 in Lamsvlees nieuwe stijl .

Gang:
diner / hoofdgerecht
Soort:
stoofgerecht / lamsvlees
Bereidingstijd:
120 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Gelakte lamsschenkel

Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Jus lié - Bruine saus zonder roux

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Marrons braisés - Hele gestoofde kastanjes

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Apricot Sauce - Abrikozensaus

Een recept uit  - Heather Lambert - Ice Creams