Marcus Wareing, Lyn Hall, Charlie Trotter en Shaun Hill - Handboek snijtechnieken

Handboek snijtechnieken

voorsnijden-hakken-kleinsnijden-fileren

Een boek van Marcus Wareing, Lyn Hall, Charlie Trotter en Shaun Hill

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Handboek snijtechnieken, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Hoe ontbeen je een lamsbout? Hoe wordt een vis gefileerd? Wat is de beste manier om een ui te snijden? ‘Handboek snijtechnieken’ laat u stap-voor-stap zien hoe u de perfectie in al uw snijtechnieken in de keuken kunt bereiken.Vier bekende chef-koks -waaronder twee met Michelinsterren bekroonde - laten u aan de hand van foto’s op duidelijke wijze zien welk gereedschap u moet kiezen, hoe u uw culinaire talenten kunt vergroten en hoe u de keukentechnieken onder de knie kunt krijgen.Dit boek leert u stap-voor-stap de juiste vaardigheden die nodig zijn om fantastische gerechten te bereiden en met plezier en zelfvertrouwen in de keuken te staan.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken