Vers!
lekker en eerlijk koken in alle seizoenen
Een boek van Jeroen de Zeeuw en Michael Broekmeulen
Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Vers!, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Jeroen de Zeeuw (1981) is wat koken betreft een laatbloeier: hij begon pas op drieëntwintigjarige leeftijd, maar was direct gegrepen door het vak.
Hij groeide op op het platteland en verhuisde daarna naar Amsterdam, waardoor hij het beste van twee werelden weet te combineren: hij gebruikt eerlijke, seizoensgebonden streekproducten met moderne bereidingswijzen en steekt zo traditionele gerechten in een nieuw jasje, maar wel met
respect voor de klassieke basis. Jeroen doet niet mee aan de afslankhype; gewoon gekookt moet er worden, en als er af en toe een klontje boter bij zit, is daar niks mis mee. Hij laat zien dat de allerbeste en mooiste producten niet per se de duurste hoeven te zijn en leert je kwaliteit herkennen.
Vers! geeft op verhalende en persoonlijke wijze een kijkje in Jeroens seizoenskeuken. Het boek is ingedeeld naar de vier seizoenen, met meer dan zestig
recepten die met mooie, verhelderende foto’s en een duidelijke uitleg over de producten iedereen zullen inspireren – van beginner tot hobbykok.
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.