Irene van Blommestein - Parade van pasta en pizza

Parade van pasta en pizza

Een boek van Irene van Blommestein

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Parade van pasta en pizza, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Een bonte verzameling van kleurige pasta’s en pizza’s. Eenvoudig te maken, snel klaar en heerlijk zonnig en kruidig van smaak. Er zijn recepten voor de lunch en de hoofdmaaltijd, variërend van gewoon lekker tot ronduit verrukkelijk. Ruim 100 leuke, verrassende recepten.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Dit boek bevat o.a. de volgende recepten

Er is een (volgens ons) nagenoeg gelijke editie van dit kookboek geindexeerd, mogelijk wijken de paginanummers hierdoor iets af. Teveel naar uw mening? Laat het ons weten.

Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:

Béchamelsaus variatie met kruiden

Ingrediënten:
bloem, boter, laurierblad, melk, peper, peperkorrel, sjalot, verse bieslook, verse bladselderij, verse gemengde kruiden, verse kervel, verse peterselie en zout

Keuken:
Europees
Soort:
warme sauzen / vegetarisch
Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:

Minestrone met lamsvlees

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, diepvriesdoperwtjes, diepvriessperziebonen, doperwten, droge witte wijn, knoflook, lamsschouder, lamsschouderfilet, macaroni, oude goudse kaas, peper, rode paprika, rozemarijn, sperziebonen, spiraalmacaroni, tabasco, tijm, ui, vleesbouillon, vleestomaat, witte bonen uit blik en zout

Keuken:
Mediterraans / Italiaans
Soort:
soep/bouillon / pasta/noodles / lamsvlees
Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:

Macaroni met courgette

Ingrediënten:
belegen goudse kaas, boter, courgette, crème fraîche, knoflook, peper, provençaalse kruiden, schelpjesmacaroni, verse peterselie en zout

Keuken:
Europees
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:

Drie-kleuren-macaroni

Ingrediënten:
belegen goudse kaas, gele tagliatelle, groene olijven zonder pit, groene tagliatelle, olie, olijfolie, peper, rode paprika, slagroom, verse peterselie, vleestomaat en zout

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:

Lichtgebonden kalfssoep met tortellini

Ingrediënten:
bleekselderij, crème fraîche, eidooier, foelie, kalfspoulet, olie, peper, peperkorrel, spinazie, tomaat, tortellini met kaas, ui, winterwortel en zout

Keuken:
Europees
Soort:
soep/bouillon / kalfsvlees / pasta/noodles
Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:

Pizza met paddestoelen

Ingrediënten:
boter, champignon, oesterzwam, oregano, oude goudse kaas, paddestoelenmelange, peper, pizzadeeg, pizzasaus, shiitake, tijm en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pizza / vegetarisch / paddenstoelen
Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:

Volkorenmacaroni met tahoe

Ingrediënten:
crème fraîche, hazelnoten, ketjap manis, kruidenkaas, olie, peper, prei, tahoe, volkoren macaroni, wortel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Europees
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch / soja
Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:

Tagliatelle met zalmforel

Ingrediënten:
boter, citroen, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, peper, tagliatelle, verse dille, verse peterselie, zalmforelfilet en zout

Keuken:
Europees
Soort:
pasta/noodles / vis
Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Diner / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:

Kippesoep met engelenhaar

Ingrediënten:
engelenhaar, fijne vermicelli, foelie, kip, laurierblad, peper, peperkorrel, tijm, ui, verse peterselie, wortel en zout

Keuken:
Europees / Nederlands
Soort:
soep/bouillon / pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:

Pizza met gerookte zalm

Ingrediënten:
artisjokhart uit blik, gerookte zalm, gerookte zalmsnippers, jong belegen goudse kaas, mon chou, pizzadeeg, pizzasaus, roomkaas en verse dille

Keuken:
Europees / Italiaans
Soort:
pizza / vis
Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:

Pizza quattro stagioni

Ingrediënten:
ansjovis uit blik, artisjokhart uit blik, asperge, champignon, gekookte ham, italiaanse kruiden, kiprollade, maïskorrels, oude goudse kaas, paprika, pizzadeeg, pizzasaus, salami, tomaat en ui

Keuken:
Italiaans
Soort:
pizza / varkensvlees / vis
Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:

Tomaten-vissoep

Ingrediënten:
gedroogde dragon, mosselen, noorse garnalen, peper, schelpjesmacaroni, schelvisfilet, snijbonen, tomatensap, ui, verse bieslook, verse peterselie, visbouillontablet, zout en zure room

Keuken:
Europees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:

Vlindermacaroni met kalfsvlees en salie

Ingrediënten:
belegen goudse kaas, boter, champignon, crème fraîche, droge witte wijn, kalfsschnitzel, peper, verse salieblaadjes, vleestomaat, vlindermacaroni en zout

Keuken:
Europees / Italiaans
Soort:
kalfsvlees / pasta/noodles
Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:

Maaltijd kippesoep

Ingrediënten:
bleekselderij, champignon, foelie, gemberwortel, japanse sojasaus, kip, knoflook, macaroni, peper, prei, slagroom, ui, verse bieslook, vlindermacaroni, winterwortel en zout

Keuken:
Europees
Soort:
soep/bouillon / pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:

Schelpjesmacaroni met vis-garnalensaus

Ingrediënten:
belegen goudse kaas, citroensap, garnalen, kabeljauwfilet, kreeftensoep, peper, pernod, provençaalse kruiden, schelpjesmacaroni, slagroom, verse dille en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:

Tagliatelle met gemarineerde speklapjes

Ingrediënten:
bloem, boter, donker bier, ei, gemberbolletjes op siroop, gembersiroop, knoflookpoeder, laurierblad, mon chou, olie, paneermeel, peper, rode ui, sojasaus, speklap, tagliatelle, verse bladselderij, verse peterselie, roomkaas en zout

Keuken:
Europees
Soort:
pasta/noodles / varkensvlees
Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:

Gefrituurde lasagne-kroketjes

Ingrediënten:
aardappel, borrelworstjes, boter, ei, frituurolie, frituurvet, lasagnevellen, nootmuskaat, oude goudse kaas, paneermeel, peper en zout

Soort:
vlees / pasta/noodles / frituur