Gevulde vijgen in portsaus
★
★
★
★
★
Een recept van Irene van Blommestein.
U vindt dit recept op pagina 85 in Parade van pasta & pizza .
- Keuken:
- Mediterraans
- Gang:
- nagerecht
- Soort:
- ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / zuivel
- Bereidingstijd:
- 45 minuten
Ingrediënten
- aardappelmeel
- gedroogde vijgen
- hazelnoten
- kaneel
- koffieroom
- mon chou
- rode port
- roomkaas
- vloeibare honing
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.