Zoete ravioli met kersen en roomsaus

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 89 in Parade van pasta & pizza .

Keuken:
Europees
Gang:
nagerecht
Soort:
pasta/noodles
Bereidingstijd:
90 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Kersen, geflambeerde

Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Zelfgemaakte kersencompote (vlaaivulling!)

Een recept uit Annemiek Verweij

Kersentoetje

Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Bitterkoekjesmousse met warme kersensaus

Een recept uit