Diner / hoofdgerecht uit Sous vide:
Confit van eendenbout met pommes sarladaise een gefrituurd eitje en krulsla
- Ingrediënten:
- aardappelzetmeel, bloem, eendenbout, confit van, ei, ei, krulsla en pommes sarladaise
- Soort:
- sous-vide / gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Pommes sarladaise wordt beschouwd als aardappels.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met pommes sarladaise in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient pommes sarladaise:
Diner / hoofdgerecht uit Sous vide:
Bijgerecht uit delicious. magazine - 2007-02:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2009-01:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit delicious. magazine - 2009-01:
Bijgerecht uit delicious. magazine - 2015-13:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd uit delicious. magazine - 2007-05:
Diner / voorgerecht uit delicious. magazine - 2007-07:
Recept uit delicious. magazine - 2007-09:
Bijgerecht uit delicious. magazine - 2006-12:
Bijgerecht uit delicious. magazine - 2006-12:
Bijgerecht uit delicious. magazine - 2009-02:
Bijgerecht uit delicious. magazine - 2014-06:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2015-12:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit delicious. magazine - 2015-09:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2014-03:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2014-03:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2014-03:
Bijgerecht uit delicious. magazine - 2014-01:
Recept uit delicious. magazine - 2015-08:
Bijgerecht uit delicious. magazine - 2010-06: