Scones, klassieke, met zoete topping met schwarzwalder kirsch

U vindt dit recept op pagina 83 in delicious. magazine - 2016-05 .

Soort:
zoet / zoet

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Vernouth-Kirsch

Een recept uit  - Bamix gebruiksaanwijzing en recepten

Aperatief maison

Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Schwarzwalder kirschtorte

delicious. magazine - 2007-04

Likeursoufflé

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!