Romescosaus, bij gefrituurde zeevruchten (mariscos fritos)

U vindt dit recept op pagina 94 in delicious. magazine - 2011-04 .

Soort:
saus/dressing/jus

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

10 soorten fruit voor salsa

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Feestelijke prosecco

Een recept uit Jamie Oliver - Jamie Oliver's kerstkookboek

Glaçage à l'abricot - Abrikozenglazzuur met amandelen of gekonfijte vruchtjes

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Honinggelei en vruchten in gemberbouillon

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!