Zomerhutspot met bleekselderij, varkensrib en gremolata

U vindt dit recept op pagina 66 in delicious. magazine - 2011-08 .

Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vlees / groenten, aardappels en peulvruchten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Maiala al latte - Italiaans varkensvlees in melk

Een recept uit Onno Kleyn - De grote Kleyn

Varkensrib, gestoofde, met tomaat en selderij

delicious. magazine - 2010-02

Gremolata, zomerhutspot met bleekselderij en varkensrib

delicious. magazine - 2011-08

Cassoulet met knoflook-peterselieworst

Een recept uit Samuel Levie en Maarten Kuiper - De worst story

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!