Bijgerecht uit Margriet kookboek:
Aspergemousse met garnalensaus
- Ingrediënten:
- asperge, bieslook, gelatine, bloem, boter, cayennepeper, citroensap, dille, droge witte vermout, ei, garnaal, magere kwark, slagroom en tomatenpuree
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, asperge, balsamicoazijn, bloem, boter, bruine boter, cognac, crème fraîche, dille, droge witte vermout, droge witte wijn, fruit, garam masala, garnaal, gehakt, gelatine, gevogeltefond, kerriepoeder, kerstomaat, knoflook, slagroom, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Margriet kookboek:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Recept van De Hippe Vegetarier: