M. Roux, Michel Roux en Martin Brigdale - Het Ei

Het Ei

Een boek van M. Roux, Michel Roux en Martin Brigdale

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Het Ei, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Het ei is in al zijn eenvoud misschien wel het compleetste en meest veelzijdige voedingsmiddel. Het speelt de hoofdrol in zeer uiteenlopende gerechten, van een eenvoudige omelet of klassieke Gruyèresoufflé tot heerlijke nagerechten als chocolademousse of pistache-crème-brûlée. In dit boek vindt u zowel klassieke als moderne recepten van de bekende en gelauwerde chef-kok Michel Roux. De schitterende foto’s en de heldere receptuur maken HET EI een boek om elke dag van te genieten.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken